CUSTOMER

Studio Brew

WHAT WE DID

Architectural Design / Consulting / Project Management

PROJECT

The project was a historical renovation of a three-story late 1800s/early 1900’s era freight warehouse into a new 15BBL brewery and event space. As a historical tax credit project, there were many constraints that had to be considered when introducing a brewery into the buildings, but through strategic planning, and a combination of the Owner and FMD’s experience and vision, ended with a final result that provided big opportunities in a compact space. Studio Brew’s design features a continuous ribbon window on the ground and second floor to show case the entire brewery production area while still keeping the brewery environment separate and contained. Other unique features include a small serving kitchen, dedicated growler station, a welcoming retail area, and a large outdoor patio area on the ground floor. A distillery has also been designed on the second level for future expansion.